Djordje Dzseletovics a negyedik légiósunk!

Újfent a Tisza partjáról erősített a DEAC férfi kosárlabdacsapata: nálunk folytatja pályafutását a tavalyi bronzérmes Szedeák egyik sikerkovácsa, Djordje Dzseletovics. A 205 centiméter magas játékos négyes és ötös poszton is bevethető, így Milenko Topics alakulatában is könnyen kulcsszereplővé léphet elő.

A 2020-21-es bajnoki kiírás legnagyobb meglepetését egyértelműen a Naturtex-SZTE Szedeák együttese szolgáltatta, hiszen Szrecsko Szekulovics gárdája a szerényebb várakozásokkal ellentétben a harmadik helyen zárta a mögöttünk álló idényt. A kék-fehérek történelmi meneteléséből oroszlánrészt vállalt a szerb erőcsatár, Djordje Dzseletovics, aki kiemelkedő mutatóival többek között klubunk figyelmét is magára irányította.

A huszonhét esztendős kosaras 18 pontos meccsenkénti átlagot produkált a Szeged színeiben, legjobb teljesítményét pedig az Atomerőmű SE elleni negyeddöntő első mérkőzésén nyújtotta, ahol egymaga 40 egységig jutott. Kérői közül Dzseletovics végül a mieink ajánlatára bólintott rá, a felek gyorsan megállapodtak a részletekről, így a bronzcsatában még szurkolóinkat keserítő kosaras szeptembertől már a DEAC eredményességéért küzdhet.