Győzni jöttem Debrecenbe – Stefan Moody-val beszélgettünk

Ahogyan arról a múlt hét végén beszámoltunk, Stefan Moody szerződést hosszabbított a DEAC kosárlabdacsapatával. Az amerikai irányító döntése hátteréről, az előző idényről, és céljairól beszélt, valamint a szurkolóknak is üzent.

-A csapat és a szurkolók az első pillanattól fogva remekül viszonyultak hozzám, gyorsan kialakult közöttünk a kötelék. Nem kellett sokáig gondolkodnom, minden a visszatérés mellett szólt – kezdte Moody.

Az alacsony irányító bemutatkozása remekül sikerült a magyar élvonalban, egyéni mutatói kiemelkedtek a mezőnyből.  Érkezése a csapatnak is kétségtelenül előnyére vált, együttesünk a bajnokság lefújása előtt öt meccses győzelmi szériát produkált.

-A szezon váratlan félbeszakadása előtti hetekben nagyon összeértünk, élveztük a közös munkát. Ez a tabellán is meglátszott, hiszen a negyedik helyen végeztünk. A szakmai stáb előtt is le a kalappal, hiszen végig kiválóan irányították a felkészülésünket. Büszke vagyok arra, amit elértünk – összegezte gondolatait a mögöttünk álló idényről a cívisvárosiak pontgyárosa.

Jövő évi céljairól is kérdeztük légiósunkat, aki rendkívül ambíciózus válaszokat adott.
Ott szeretnénk folytatni, ahol abbahagytuk. Kizárólag a sikerek lebegnek a szemem előtt, és ezt a mentalitást szeretném a játékommal is tükrözni. Minden esélyünk megvan arra, hogy nagy dolgokat vigyünk véghez. Győzni jöttem Debrecenbe. 

A beszélgetés végén Stefan nem feledkezett el a DEAC szimpatizánsairól sem.
Ezúton szeretném megköszönni minden kedves szurkolónak az egész éves támogatást. Ígérem, jövőre sem okozunk csalódást. Mindenki vigyázzon magára, hamarosan találkozunk! – zárta szavait a hajdúságiak kedvence.