Információk a jegyértékesítésről

Férfi kosárlabdacsapatunk kedd este 18 óra 15 perckor folytatja elődöntős szereplését a Szolnoki Olajbányász gárdája ellen. A legfrissebb kormányrendelet értelmében hosszú idő után újra megnyílhatnak az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok kapui szurkolóink előtt, a belépés feltételeit az alábbi cikkben részletesen ismertetjük.

A belépőjegyek megvásárlására elővételben, valamint a helyszínen is lesz lehetőség. A tikettekhez elővételben május 3-án hétfőn, 16 és 19 óra, valamint május 4-én kedden 10 és 14 óra között lehet hozzájutni, a DEAC Dóczy utcai irodájában. (Dóczy utca 9.) Az Oláh Gábor utcai Sportcsarnok jegypénztárai az összecsapás napján 16 órakor nyitnak meg.

A szervezők 1000 főben maximálták a drukkerek létszámát, ebből 50 hely az Olajbányász szimpatizánsai számára lesz fenntartva. A belépéshez kötelező a védettségi igazolvány felmutatása a bejáratnál, mely kizárólag arcképes, hatósági okirat felmutatása mellett érvényes. A 18 év alatti személyeknek elég utóbbit magukkal hozniuk, fontos azonban, hogy ők csak felnőtt kísérettel tekinthetik meg a találkozót. A teljes árú jegyekért 1600, míg a diák/hallgató/nyugdíjas belépőkért 800 forintot fognak elkérni a kasszánál. A bérletek továbbra is feljogosítják tulajdonosaikat a belépésre, de a korlátozások értelmében eredeti helyüket nem tudjuk fenntartani, szabadon választhatnak az üres székek közül.

Természetesen a már szokásossá váló óvintézkedésekre is fel kell készülni, a bejáratnál testhőmérsékletmérés várható, melynek értéke nem érheti el a 37,5 Celsius fokot. A szájat és az orrot eltakaró maszk viselése kötelező, és kérjük a kihelyezett kézfertőtlenítő helyek használatát is.  A mérkőzés hivatalos résztvevőivel a nézők semmilyen formában nem érintkezhetnek.

Szeretettel várjuk az érdeklődőket!