Jön az eddigi legnagyobb erőpróba, jöjjenek Önök is!

Péntek este 19 órától utolsó hazai felkészülési mérkőzését vívja a DEAC-Tungsram kosárlabdacsapata. Milenko Topics együttese a CSM Nagyvárad gárdáját fogadja az Oláh Gábor utcán, nyílt kapuk előtt.

Háromból három, száz százalék – ez a DEAC-Tungsram alakulatának mérlege a nyári felkészülési időszak ideáig lejátszott edzőmérkőzései után. Polyák Lászlóék a Losonc kétszeri legyőzése után a MAFC otthonából is könnyed sikerrel távoztak, remek szériájukat pedig pénteken, hazai környezetben építhetik tovább. A fehér-feketék soron következő ellenfele, a háromszoros román bajnok CSM Nagyvárad kétségkívül a Topics-legénység eddigi legkeményebb ellenfelének ígérkezik. A piros-kékek a 2020-21-es idényt saját pontvadászatuk második helyén zárták, így az előttünk álló szezonban ismét megmérettethetik magukat a nemzetközi porondon is. Cristian Achim tanítványai a FIBA Europe Cup csoportkörében többek között a cívisvárosiak egyik legnagyobb hazai riválisával, a Szolnoki Olajbányásszal is összecsapnak majd, így a hajdúsági kiruccanás számukra is rendkívül hasznos lehet.

A mérkőzés – a szokásos egészségügyi előírások betartása mellett – ingyenesen megtekinthető. Ne feledjék, több edzőmeccs már nem lesz Debrecenben, így aki most otthon marad, az legközelebb már csak szeptember 23-án, a bajnoki rajton láthatja élőben Tóth Ádámékat.