Sikeres idényt vár Carlton Guyton

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, Carlton Guyton az Alba Fehérvártól a DEAC csapatához igazolt. Az amerikai hátvéd a vele készített villáminterjú során döntése hátteréről és céljairól is beszélt, valamint a szurkolóknak is üzent.

DEAC:Miért döntött a klubváltás mellett?

Carlton Guyton: – Az egész egy kellemes beszélgetéssel kezdődött a csapat vezetőedzőjével, Kovács Adriánnal, aki imponáló terveket vázolt fel számomra. A döntésemet tovább könnyítette, hogy több játékossal baráti kapcsolatot ápolok, Stefannal, Tóth Ádámmal és Molnár Marcival már régebb óta ismerjük egymást. Összességében úgy éreztem, hogy a DEAC a megfelelő választás számomra.

– Mit vár magától és a csapattól a következő idényben?

CG: Sikereket! Az előző szezon félbeszakadása előtt kiválóan szerepelt a Debrecen, ezt a formát és mentalitást kellene átmentenünk októberre. Ami engem illet, minden tőlem telhetőt meg fogok tenni azért, hogy a csapat elérhesse kitűzött céljait.

– Mit üzen a szurkolóknak?

CG: Nagyon várom a találkozást, hiszen csupa jót hallottam a klub drukkereiről. Remélem, hogy a kezdetektől ott lehetnek majd mellettünk a csarnokban, hiszen óriási szükségünk van rájuk!