Sopronban győzött női csapatunk!

A Női Amatőr NB I Piros csoportjában érdekelt DEAC felnőtt női együttese vasárnap délután játszott a pontvadászat második fordulójának mérkőzésén a Sportdarázs Sopron otthonában.
Mint ismert, a debreceniek az egy héttel korábban rendezett első körben hazai pályán kikaptak a győriektől, azonban Sopronban lehetőség adódott a csorba kiköszörülésére.
A házigazdák kezdték jobban az összecsapást, és 11-6-os különbséggel hozták le az első negyedet. A folytatásban rákapcsolt a Debreceni Egyetem csapata, és elsősorban Földvári Andrea centerjátékának köszönhetően átvette, és tartotta a vezetést idegenben.
A végjátékot a vendégek bírták jobban, és szoros találkozón, némi szerencsével megnyerték a mérkőzést.
A mieink legközelebb október 11-én 14 órakor szállnak harcba az NKA-Pécs-PEAC otthonában.

Sportdarazsak-DEAC 44-45 (11-6, 10-12, 13-20, 10-7)
Sopron: Bakó 13/3, Tarr 9, Karácsony -, Molnárová Anna-Laura 4, Szeli 13. Cserék: Egresits 4, Kocsis 2, Ács 2.
DEAC: Holinka-Miklós Hanna -, Mezei-Göttlinger Anna 5/3, Szabó Réka -, Mezei Dóra 2, Földvári Andrea 14. Cserék: Baczuk Virág 7, Vasas Orsolya 8/6, Ocsenás Flóra 3, Herdon Anna 4/3, Sükei Zsuzsa 2, Záhorszky Nikolett -.
Edző: Kovács Imre.

Kovács Imre: Végig kiélezett mérkőzés volt, amelynek a végén a szerencsésebb csapat győzött, nem a jobb kosárlabdát játszó. A Sopron nem tudott a védekezés váltásunkra reagálni, így a harmadik negyedben megszerzett előnyünket végig meg tudtuk tartani.