Stefan Moody: Jövőre is DEAC!

A mai napon megállapodott a közös folytatásról a DEAC férfi kosárlabdacsapatának vezetősége és Stefan Moody. Az amerikai irányító egy évre kötelezte el magát együttesünkhöz.

Moody a végül félbeszakadt 2019-20-as bajnoki idény közben csatlakozott csapatunkhoz. Bemutatkozása nem is sikerülhetett volna jobban, hiszen a 7. fordulóban az ő győztes kosarával hoztuk el a győzelemért járó bajnoki pontokat Szegedről. A folytatás is remekül alakult számára, statisztikai mutatói alapján egyértelműen a bajnokság egyik legjobbja volt a mögöttünk álló idényben. Hatékony játékával és látványos megmozdulásaival gyorsan elnyerte a debreceni kosárlabdabarátok szívét, és kivívta a szakmai stáb elismerését is.

– Stefan személye és játéka is kiemelt fontosságú csapatunknak. Központi figura az öltözőben, és igazi vezér a pályán, egyértelmű, hogy meg szerettük volna tartani. Szép számmal akadtak kérői, így pláne óriási dolog, hogy sikerült egy újabb évre megszereznünk a játékjogát. Ez elsősorban a menedzsment és a klubvezetés érdeme, akiknek ezúton szeretnék gratulálni az aláíráshoz – nyilatkozta a hosszabbításról a DEAC mestere, Kovács Adrián.