Távozik Milenko Topics

A Naturtex-SZTE Szedeák elleni hazai vereséget követően Milenko Topics bejelentette, hogy lemond a DEAC-Tungsram vezetőedzői pozíciójáról. A szerb szakember a csapat várakozásoktól elmaradó bajnoki szereplésével magyarázta döntését.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a DEAC-Tungsram együttese óriási meglepetésre tizennyolc pontos 97-79-es vereséget szenvedett a Naturtex-SZTE Szedeák ellenében a Tippmix férfi NBI/A csoport tizedik fordulójában. A találkozó utáni hivatalos sajtótájékoztatón a hajdúságiak vezetőedzője, Milenko Topics elmondta, hogy érzése szerint már nem tud többet segíteni a cívisvárosi alakulatnak, mely azonban véleménye szerint is többre hivatott jelenlegi helyezésénél. Ebből kifolyólag az ötvenkét esztendős tréner azonnali hatállyal lemondott vezetőedzői feladatairól, és bejelentette távozását.

Milenko Topics összesen tíz tétmérkőzésen irányította a DEAC-Tungsram gárdáját, öt győzelem mellett öt vereség fűződik a nevéhez – csapatunk jelenleg a hatodik helyen áll a tabellán.

A DEAC kosárlabda szakosztálya sok sikert kíván Milenko Topics további karrierjéhez.

Az említett sajtótájékoztató alább, teljes egészében megtekinthető.