A DVSC elleni győzelemmel hangoltunk a bajnokságra

A Pallagon megrendezett debreceni derbin egyetlen gól született.

Az NB II-es bajnokság a jövő héten folytatódik, a DEAC a Dorog otthonában vív “hatpontos” mérkőzést. Sándor Tamás tanítványai a feljutást megcélzó Loki ellen tartották a főpróbát. Az első félidőben ellenfelünk dominált, Sós előtt kétszer is nagy lehetőség adódott, de ezekkel nem tudott élni. Pintérnek balszerencséje volt, hiszen a lökete a kapufán csattant. A mieink szervezetten játszottak, megnehezítették a Loki dolgát.

A második játékrészben egy labdaszerzést követően szépen felépített támadást vezettünk, az i-re a pontot Sármány Kristóf tette fel. A folytatásban még próbáltak egyenlíteni a piros-fehérek, de a DEAC is több ígéretes támadást vezetett. Az eredmény azonban már nem változott, így 1-0-s győzelemmel melegítettünk az NB II-re.

Az edzőmeccsek eredményei bizakodásra adhatnak okot, hiszen a DVSC mellett az előző heten a Békéscsabát is két vállra fektettük. Bízunk benne, hogy az eredményes szereplés élesben is összejön.

Felkészülési mérkőzés
DVSC-DEAC 0-1 (0-0)

Debrecen-Pallag.
DVSC: Kosicky – Lakatos, Szatmári, Gaczella, Füzfői – Varga J. – Pintér, Haris, Kalafat – Sós, Talpalló. Csereként beállt: Kovács R., Bene, Jankelic.
DEAC: Zöldesi – Bényei, Papp, Zachár, Orosz M., Spitzmüller, Kiss B., Sándor T., Nagy K., Kundrák, Sidibe. Csereként pályára lépett: Tóth D., Soltész, Szabó K., Nagy Z., Talabér, Vágó, Sárosi, Nikitscher, Rezes, Kertész, Sármány, Kenderesi. Vezetőedző: Sándor Tamás.
Gól: Sármány (55.)

Derencsényi István fotói a mérkőzésről