A Magyar Kupa más lesz, de…

A Sényőn győztes gólt szerző Sándor Tamás elmondta, igyekeznek meglepetést okozni a Kozármisleny ellen.

Idegenből hozta el a három pontot a DEAC együttese a szombati, NB III-as fordulóban, a fekete-fehérek Sándor Tamás tizenegyesből lőtt góljával nyertek 1–0-ra a Sényő otthonában az Északkeleti csoport 7. körében. A debreceni csapatkapitány bő fél óra elteltével értékesítette a büntetőt, rendkívül higgadtan.

– Úgy vélem, az első félidőben sokkal jobbak voltunk ellenfelünknél, hamarabb is betalálhattunk volna, míg a sényőiek inkább csak előrevágott labdákból tudtak a védelmünk mögé kerülni – nyilatkozta a DEAC karmestere. – Sajnos nem tudtuk kihasználni az adódó lehetőségeinket, ahogyan a második félidőben sem sikerült, még egy az egyben, a kapussal szemben sem betalálnunk. Nagyobb arányú lehetett volna a sikerünk, de így sem vagyunk elégedetlenek – mondta “Tobe”, aki 80 percet játszott a szabolcsi bajnokin, ugyanis ezúttal kissé másabb szerepkörben futballozott, és a mérések alapján az utolsó tíz percben hasznosabb lehetett esetében egy csere.

Az egyetemisták szombaton 15 órakor MOL Magyar Kupa-találkozót játszanak a Dóczy utcai Sportcampuson. Az ellenfél az NB II-es Kozármisleny együttese lesz.

– Természetesen az osztálynyi különbség nem véletlen, ráadásul nem állnak rosszul az NB II-ben, jelenleg ők a harmadikok. Nyilván a Kozármisleny az esélyese a párharcnak, de hazai pályán szeretnénk meglepetést okozni. Amondó vagyok, vigyük fel a gyepre a legjobb teljesítményünket, és ha sikerülne meglepetést okoznunk, az nagyszerű lenne! – nyilatkozta Sándor Tamás.