A szünet után döntöttük el a meccset

A Debreceni Egyetem alakulata három játéknapot követően hibátlan mutatóval rendelkezik.

A DVSC-DEAC női futballcsapata vasárnap hazai környezetben folytathatta a menetelését, ehhez a nyeretlen Kazincbarcikát kellett két vállra fektetnie. Jobban kezdtük a találkozót, Kota Szabina góljával a huszadik percben szereztük meg a vezetést. Ellenfelünk az első játékrészben megmutatta, hogy nem érdemes egy kézlegyintéssel elintézni, ugyanis Lipták Aida Albertina egalizált.

A szünetben rendeztük a sorokat, ennek köszönhetően begyűjtöttük a három pontot. Az 52. percben Kota ismét megvillant, majd két minutummal később a szünetben csereként beszálló Jakus Lili állította be a 3-1-es végeredményt. Jakus ebben a szezonban az eddigi összes bajnokinkon beköszönt, jó lenne, ha ez a sorozat minél hosszabb ideig tartana.

“Egy elég rossz félidőt produkáltunk, ismét hiányérzetem van a támadásbefejezések és a kulcspasszok miatt. Nem sikerült lejátszanunk az emberfölényes támadásainkat, hiszen mindig pontatlanok voltunk a végén. Ettől függetlenül rúgtunk három szép gólt, illetve sokkal többet birtokoltuk a labdát. Nem vagyok elégedetlen, mivel itthon tartottuk a három pontot. Gratulálok a csapatomnak, és dolgozunk tovább!” – nyilatkozta Krascsenics Csilla.

A három meccsen háromszor diadalmaskodó DVSC-DEAC a következő héten a Monor otthonában fog vizitálni.

Női NB II Keleti csoport 3. forduló
DVSC-DEAC-Kazincbarcikai SC 3-1 (1-1)
gólszerzők: Kota Sz. (20., 52.), Jakus (54.), ill. Lipták (40.)
A DVSC-DEAC összeállítása: Szabó N. – Kurai N. , Rák V. (Kiss B. 66.), Komlós L. , Kajári G. – Kovács K. , Gajzágó F. (Nagy M. 57.), Kota Sz. – Pintér P. (Jakus 46.), Hardon R. (Pap A. 46.), Mucsi B. Vezetőedző: Krascsenics Csilla.