Bereczki Dániel meghosszabbította a szerződését

Az NB I-es tapasztalattal is rendelkező futballista optimistán várja a bajnokság hétvégi nyitányát.

Bereczki Dániel télen a Kazincbarcikától érkezett csapatunkhoz, a tavaszi idény során tizenkét meccsen lépett pályára a másodosztályban. Az élvonalbeli tapasztalattal (22 NB I-es találkozón jutott szóhoz) rendelkező labdarúgóval a vezetőségünk 1+1 éves szerződést kötött, így az új szezonban ismét támadójátékunk egyik fontos láncszeme lehet.

“Akadtak megkereséseim, ám egyértelműen a DEAC élvezett prioritást. Az elöljárók és Sándor Tamás vezetőedző olyan célokat vázoltak fel, amelyek elnyerték a tetszésemet. Bizonyos mértékben az is befolyásolta a döntésemet, hogy debreceni vagyok. Szerintem jól sikerült a felkészülésünk, az edzőmeccseken folyamatosan éreztem a fejlődést a játékunkon. Eleinte nagy terhelést kaptunk, és az igazat megvallva ez az időszak nem a játékosok kedvence, de tudjuk, hogy a megfelelő erőnlét megszerzése elengedhetetlen” – mutatott rá a 26. születésnapját június elején ünneplő futballista.

Bereczki az előző hetek során nem fukarkodott a gólokkal, hiszen a felkészülési találkozókon ötször volt eredményes. Főleg a kis Loki ellen jött ki neki a lépés, ugyanis ezen az ütközeten háromszor köszönt be.

“Az elvégzett munka és a nyári összecsapások tapasztalatai alapján bizakodva várhatjuk a bajnokság rajtját. Úgy érzem, összekovácsolódott a csapat, amit szintén ki kell emelni. Az első fordulóban a Diósgyőr második csapata ellen a három pont megszerzésére törekszünk (a bajnoki vasárnap 17.30-kor kezdődik a DEAC Sportcampuson – a szerk.), a győztes rajt nagy lendületet adhatna a folytatásra. Jó formában érzem magam, bízom benne, hogy a tétmeccseken hasonló teljesítményt tudok nyújtani. Én sem számítok még öregnek, ennek ellenére az öltözőben és a pályán is vezérnek kell lennem, hiszen sok fiatal játékos szerepel nálunk” – zárta mondandóját Bereczki Dániel.