Családok futballélménye Debrecenben

A DEAC-DVSC derbi nem csak a mérkőzésről szól majd, ugyanis egésznapos rendezvény várja az érdeklődőket. Színes programok segítik a hangolódást a városi rangadóra, de a lefújás után sem ér véget a debreceni futballünnep.

Augusztus 5-én, szerdán felejthetetlen futballélményben lehet része annak, aki kilátogat a Nagyerdei Stadionba, hiszen 17 órától Debrecen két labdarúgócsapata, a DEAC és a DVSC csap össze a Merkantil Bank Liga 2. fordulójában.

Érdemes elővételben megvásárolni a belépőket. Egyrészt azért, mert így kedvezményesen lehet hozzájutni a jegyekhez, másrészt a mérkőzés előtti percekben már hosszas sorba állásra lehet számítani. A jegyvásárlásról minden információ itt!

Az biztos, hogy unatkozni azok sem fognak, akik jóval korábban érkeznek a stadionhoz, hiszen a derbi felvezetéseként már délelőtt 10 órától színes programok várják az érdeklődőket a Víztoronyban. Gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálhatják a számukra legszórakoztatóbb elfoglaltságot: lesz dekázóverseny, célbadobós játék, kézműves foglalkozás, focibiliárd, arcfestés, falmászás, sörpong és sörcurling. Közben a DEAC Cheerleaders csapatának bemutatóját élvezhetik a jelenlévők. A csinos lányok a meccs szünetében is látványos tánccal szórakoztatják majd a közönséget, de a fúvószenekar és a mazsorettesek előadását is megcsodálhatjuk.

Az egész DEAC egyesület nagyon készül a mérkőzésre, szinte minden szakosztály képviselteti magát, így a lelátón lehetőség lesz találkozni profi kosarasokkal és jégkorongozókkal, de kint lesznek az amerikaifutball-csapat játékosai, a kézilabdások, a röplabdások és a futsalosok is.

A Campus Rádió egész nap a helyszínről jelentkezik, tudósít az eseményekről, közben interjúkat készít a jelenlévőkkel.

A mérkőzést követően sem lesz vége a bulinak, 19 órától hajnal 2-ig dj Juhász Laci gondoskodik a jó hangulatról.