Döntetlen szagú összecsapáson szenvedtünk bosszantó vereséget

Monostorpályiban lépett pályára vasárnap a megye egyes bajnokság 8. fordulójában a kis DEAC.

Egy jelentősen felforgatott összeállítással vágtunk neki a Monostorpályi elleni bajnokainak szombaton. Az okát is elárulta trénerünk, Katona László, miszerint javában tart a szalagtűzős szezon. Mindezek ellenére, ha helyzetünk nem is volt sok az első félidőben, úgy álltunk oda a meccsbe, sőt a párharcokba is, ahogy kell, ahogy tanítják. Egy nagy szerencsénk azért volt, ellenfelünk sem játszott jól az első negyvenöt percben. Ami elmondható erről az etapról, egy-egy helyzet és slussz, jóllehet ehhez a pálya talajának is volt némi köze, nem éppen a lehető legjobb körülmények vártak a mérkőző felekre és akkor még finoman fogalmaztunk.

A második játékrésznek is leginkább a derekán lendültek bele a csapatok abba a játékba, amit futballnak hívnak. A mieink kapuja előtt rendezett tűzijátékot a 70. perc tájékán a Monostorpályi, ezt még azonban sikerült megúsznunk, öt perccel később azonban már nem állt mellettünk Fortuna asszony, megszerezte a vezetést a hazai alakulat. A slusszpoén ebben a félidőben már nem maradt el, csak sajnos nem a mi javunkra érkezett, a 87. minutumban újabb gólt szereztek a monostoriak, bebiztosítva ekkor már a későbbi 2–0-s győzelmüket.

Összességében, közel álltunk az ikszhez, de egy egyéni megoldás, és egy hiba megpecsételte a sorsunkat.

Megyei I. osztály 8. Forduló

Monostorpályi–DEAC II 2–0 (0–0)

DEAC II: Urbán – Virág (Ibrahim 82’), Karikás, Kemecsei (Víg 75’), Orbán, Dari (Puskás 46’), Balogh, Ferenczi, Juhász, Bényei, Almási.

Edző: Katona László

Katona László: Az előzményekről annyit, nagyon fiatal a csapatunk, jelentősen befolyásolta a mérkőzést a szalagtűzős szezon. Felforgatott kerettel kellett felállnunk, viszont így sem voltunk megilletődve, a második bekapott gól törte meg a játékunkat. Összességében jól védekeztünk, de helyzetünk kevés volt, a vereség ellenére azonban nem vagyok csalódott.

P.I.