Egy ötös a szezonzárón

A zárófordulóban jól sáfárkodott helyzeteivel a kis DEAC és magabiztos győzelemmel búcsúzott az idei bajnoki évtől.

Az utolsó erőpróba hazai környezetben, a Sárréti ellen várt megye egyes csapatunkra, mely gárdát ezúttal Balla Imre irányított. A fiúk nagyon készültek az összecsapásra, az őszi döntetlen után ezúttal győztesen szerették volna elhagyni a pályát.

Mindkét csapat jó ritmusban és támadószellemben kezdte a mérkőzést, egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. A mieink játszottak kapura veszélyesebben, ennek meg is lett az eredménye, negyedórához érve Juhász Barnabás megszerezte a vezetést. A vendégek előtt is adódtak lehetőségek, védelmünk azonban stabilan állt a lábán, ha kellet Janovits Hunor segítette ki társait. Kapusunk viszont a 39. percben már tehetetlen volt, ekkor egyenlítettek a zöld-fehérek, így döntetlennel zárult a félidő.

Szünet után is kiegyenlített volt a játék, helyzetek mindkét oldalon adódtak, de gólnak a mieink örülhettek, a fekete-fehér szerelésben utoljára pályára lépő Fodor Tamás zörgette meg a hálót az 56. percben. Az iramra nem lehetett panasz, felváltva birtokolták a labdát a felek, a kapuk is többször veszélybe kerültek. A 74. minutumban ismét nálunk volt az előny, a vendégek egyenlítő találatát jegyző Szabóról ezúttal saját kapujába került a játékszer. Két percre rá tovább nyílt az olló, a csereként pályára lépő Bárány Bogát volt eredményes, ezzel lényegében el is dőlt a mérkőzés. A végére egy gyors gólváltás maradt, Horváth Tamás találatára azonnal válaszolt a Sárréti, ezzel ki is alakult a végeredmény, csapatunk nyert 5-2-re.

Megyei I. osztály felnőtt 30. forduló

DEAC-II – Sárréti DSK: 5-2 (1-1)

DEAC-II: Janovits – Béke (Kiss M. 46’), Fodor (Urbán 80’), Juhász, Orbán (Vajda 58’), Horváth, Tóth S. (Bárány 46’), Víg (Balogh 63’), Dari, Almási

Megbízott edző: Balla Imre

Gólszerzők: Juhász 15’, Fodor 56’, Szabó T. 74’ (öngól), Bárány 76’, Horváth 89’

Balla Imre: Úgy mentünk ki a pályára, hogy győztesen hagyjuk majd el a játékteret a szezonzárón. Egy jó kerettel tudtunk kiállni, ez meg is látszott a játékunkon és a végeredményen. Jól futballoztunk az egész mérkőzésen, mezőnyben talán kiegyenlített volt a játék, kapu előtt viszont mi voltunk határozottabbak, ez pedig gólokban is megmutatkozott. Gratulálok a fiúknak a szép és eredményes játékhoz!