Ezúttal nem szereztünk pontot

A DEAC vármegyei bajnokságban vitézkedő fiókcsapata kétgólos vereséget szenvedett a Hajdúnánás otthonában.

A döntetlennel zárult derbi után Egyeken visszatért a győztes útra csapatunk, 3-0-ra megnyerve az előző heti párharcot. Szombat délelőtt újabb kihívás várt együttesünkre, ezúttal a Hajdúnánás otthonában léptünk pályára.

Nem indult jól számunkra a mérkőzés, a 8. percben hibáztunk hátul, ezt pedig góllal büntették a hazaiak, majd egy minutum múlva szögletből, érintés nélkül másodjára is bevették a kapunkat. Kellett egy kis idő, mire rendezte sorait csapatunk, ám akadozott a játék, sok volt a pontatlanság és a technikai hiba. Ennek ellenére sikerült faragni a hátrányból, a 32. percben Pinczés Krisztián szépített. A szünetig hátralévő időben kiegyenlített volt a játék, újabb gól már nem született, így a nánásiak várhatták előnyből a folytatást.

A második félidő elején ledolgozhatta volna hátrányát csapatunk, de kimaradt a lehetőség, viszont a hazaiak ismét kihasználtak egy védelmi hibát és kettőre növelték előnyüket. Ez hat perc múlva háromra duzzadt, miután ismét hibáztunk hátul. Próbáltak visszajönni a meccsbe a fiúk, ám a hibák száma nem csökkent, ennek ellenére megvoltak a helyzetek, de ki is maradtak. A 71. percben ismét Pinczés volt eredményes, ám ezzel csak kozmetikázni tudta a végeredményt, csapatunk kétgólos vereséggel zárt a Hajdúnánás otthonában.

Vármegyei I. osztály felnőtt 5. forduló

Hajdúnánás – DEAC-II: 4-2 (2-1)

DEAC-II: Polyák – Molnár (Kovács 85’), Béke (Kemecsei 79’), Dari, Karika (Bencze 54’), Hamza (Nagy B. 64’), Aisam Us, Víg (Kiss M. 54’), Pinczés, Sinyi (Puskás 46’), Almási

Megbízott edző: Balla Imre

Gólszerző: Pinczés 32’, 71’

Balla Imre: Sajnos ma nem játszottunk jól, rengeteg technikai hibát vétettünk, gólokat ajándékoztunk ellenfelünknek. Futottunk az eredmény után, a második félidőben egyenlíthettünk volna, de újabb gólt kaptunk, végül vereséget szenvedtünk. Megvoltak pedig a helyzeteink, ha pontosabbak vagyunk a befejezéseknél, legalább egy pontot begyűjthettünk volna. A focit gólra játszák, ebből pedig kettővel többet szerzett a Hajdúnánás. Visszafogott teljesítményt nyújtottunk, csak Dari Balázst és Pinczés Krisztiánt tudnám kiemelni.