Fontos információk a DEAC-DVSC mérkőzéssel kapcsolatban

A DEAC labdarúgócsapatának első hazai mérkőzése a DVSC elleni derbi lesz. A Nagyerdei Stadionban szerdán 17 órakor rendezendő találkozóra nagy az érdeklődés, így néhány fontos információt megosztanánk az érdeklődőkkel.

A találkozó rendezője a DEAC, de úgy gondoljuk, ezen a bajnokin senki nem számít idegennek, így a Loki-szurkolók is bárhová megválthatják a belépőjüket, mindenkit nagyon sok szeretettel várunk. A cél, hogy igazi futballünnep legyen a Nagyerdei Stadionban, ahol két nagymúltú klub labdarúgócsapata fontos pontkért játszik, de nem ellenségként tekintve egymásra.

A DEAC hazai pályán utoljára 1961. szeptember 5-én játszott a DVSC-vel az NB II-ben. Akkor a szezon egyik legemlékezetesebb mérkőzésén, 12 000 néző előtt a Debreceni Egyetem fiataljai 1-0-s győzelmet arattak a régi Nagyerdei Stadionban (érdekesség, hogy abban az idényben a Loki feljutott az élvonalba). A két együttes most az új létesítményben, közel hatvan év elteltével csap össze újra egymással, talán még több néző előtt. Reményeink szerint, akik élőben tekintik meg a derbit, felejthetetlen élménnyel gazdagodnak.

A biztonsági zónát leszámítva a Nagyerdei Stadion minden szektora nyitva lesz, az azonban fontos információ, hogy a DVSC-nél kiváltott bérletek nem érvényesek erre a bajnokira!

A belépők már kaphatók a stadionban lévő DVSC Ajándékboltban (nyitva minden hétköznap 10-18, szombaton 10-15 óra között), a Nagyerdei Víztoronyban miden nap 10-től 20 óráig, illetve a DEAC Business Irodában (Debrecen, Dóczy József utca 9.), ahol minden hétköznap 9 és 18 óra között várják a szurkolókat. Lehetőség van online jegyvásárlásra is a jegy.deac.hu oldalon.

A mérkőzés napján a Nagyerdei Stadion pénztárai is kinyitnak, de ajánlott az elővételes vásárlás, mert így kedvezményesen lehet hozzájutni a jegyekhez.

Jegyárak

Szektorbeosztás