Huszonegy gólnál álltunk meg

A Debreceni Egyetem alakulata sziporkázó játékkal zsebelte be a három pontot.

A DVSC-DEAC női futballcsapata betegségek és sérülések miatt foghíjas kerettel tudott kiállni a Cigánd elleni hétvégi bajnokira. A problémák ellenére kötelező győzelem előtt álltak Krascsenics Csilla tanítványai, hiszen az ellenfélnek tíz meccs alatt nem jött össze a pontszerzés sem.

Már az elejétől fogva kezünkbe vettük az irányítást, sorra dolgoztuk ki a lehetőségeket. A dominanciánknak hála szűk tíz perc alatt négygólos előnyre tettünk szert. A folytatásban is főleg a cigándiak térfelén zajlott a játék, a vendégekre óriási nyomás nehezedett. Az első félidő derekán Pintér Petra harmadik találatával már 7-0-ra vezettünk, a szünet előtt pedig tovább hízott a fórunk.

A második játékrészben sem vettük le a lábunkat a gázpedálról. A legnagyobb izgalmat az jelentette az összecsapáson, hogy melyik játékosunk nyeri a házi góllövőversenyt. Végül ebben a tekintetben Pintér és Kovács Krisztina lett a befutó, mindkét labdarúgónk ötször ünnepelhetett.

Ahogy azt sejteni lehetett, együttesünk kiütötte a cigándiakat, a 21-0-s sikernek hála javult a gólarányunk is. A következő fordulóban jóval nehezebb dolgunk lesz, ugyanis a Kész-St. Mihály FC otthonában fogunk vizitálni.

NB II Keleti csoport 12. forduló
DVSC-DEAC-Cigánd SE 21-0 (9-0)
gólszerzők: Pintér P. (3., 17., 23., 64., 86.), Gajzágó (5.), Kajári (8., 73., 76.), Mucsi (9., 58., 61., 78.), Kovács K. (12., 34., 50., 68., 79.), Komlós (28.), Borsi (80., 86.)
A DEAC összeállítása: Oláh – Kajári, Kiss B., Rák, Komlós – Kovács K., Gajzágó (Keczán 63.), Fodó (Borsi 46.) – Mucsi, Pintér P., Hardon (Tóth L. 46.). Vezetőedző: Krascsenics Csilla.