Ideálisan alakult a vasárnapi mérkőzés

A DEAC csatára, Oliver Tochukwu kétszer is eredményes volt a Sényő elleni találkozón.

Jó játékkal és győzelemmel kedveskedett szurkolóinak húsvét első napján a Debreceni Egyetem a labdarúgó NB III-ban. Az Északkeleti csoport 22. fordulójában a Sényő vendégeskedett a Dóczy utcai Sportcampuson, ahol a fekete-fehérek 5–0-ra legyőzték a hetven percet emberhátrányban küzdő ellenfelüket. A találkozó negyedik és ötödik gólját támadónk, a nigériai származású Oliver Tochukwu szerezte.

– Az egész csapat számára ideálisan alakult a vasárnapi mérkőzés – jelentette ki a csereként beállt, húsz percet kapott 24 éves futballista. – Végig mi irányítottuk a játékot, jó százalékban használtuk ki a helyzeteinket a kapu előtt, és meg tudtuk óvni a hálónkat a góltól. Úgy vélem, nem lehet panasz a teljesítményünkre. A kezdés előtt is jó állapotban voltam, optimistán vártam az összecsapást, mert kellően felkészültünk a sényőiek játékából a héten – mondta Tochukwu, aki így emlékezett vissza a góljaira:

– Az első találatom előtt kitűnő labdát kaptam Tomola Patriktól, egy az egyben vihettem rá a kapusra, és nyugodtan a jobb alsó sarokba helyeztem a játékszert. A második gólom Papp Beni szép átadása után született meg, sikerült megelőznöm a védőmet és ballal a bal alsóba lőttem. Nagyon boldog voltam, hogy így kijött a lépés. Ami a folytatást illeti, továbbra is pozitívan látom az esélyeinket. Keményen dolgozunk, meccsről meccsre készülünk és igyekszünk minél több pontot gyűjteni a tavasszal. Egységes a gárda, remélem, a bajnokság végén ez pontokban és helyezésben is tükröződik majd.