Idegenbe látogatnak megyei csapataink

A kis DEAC a Nyíradony, míg a DASE a Hajdúsámson otthonában lép pályára a megye egyes bajnokság 11. fordulójában.

Az előző fordulóban a listavezető Balmazújváros együtteséhez látogatott Katona László csapata, mely találkozón beigazolódott a papírforma, a házigazdák megérdemelt, háromgólos győzelmet arattak. A vereség ellenére a mieink tisztességgel helytálltak, ezt trénerünk is megerősítette, elmondása szerint nem vallottunk szégyent a listavezető ellen, de összességében megérdemelten nyert a Balmazújváros.

Az ünnepi hétvége utolsó napján újabb rangadó vár csapatunkra, ugyanis vasárnap a két pont lemaradásban lévő riválisunk, a Nyíradony otthonában lépünk pályára. Vendéglátóink is vereséggel abszolválták a előző fordulót, 4–0-ra maradtak alul Monostorpályiban. Két hete nagy bravúrt hajtottak végre azzal, hogy legyőzték Balmazújvárost, elvéve ezzel az éllovas veretlenségét. Ez is mutatja, hogy nem vár ránk könnyű 90 perc, ugyanakkor koncentrált játékkal nem is lehetetlen küldetés pontokat szerezni ellenük. Remélhetőleg a mieink visszatérnek a győztes útra, és ismét sikernek örülhetünk.

Nyíradony–DEAC II

10.24. 13:30, Nyíradonyi Sportpálya

Nem játszott rosszul Kovács Miklós alakulata az előző fordulóban, sokáig döntetlenre állt a mérkőzés, de a hajrában eldöntötte maga javára a találkozót az emberelőnyben lévő Hajdúnánás.

Vasárnap ismét pályára lép csapatunk, ezúttal a Hajdúsámson lesz a soros ellenfél. Ez a párharc sem lesz sétagalopp a mieink számára, ugyanis a hétvégi házigazdák a 4. helyen állnak a táblázaton. Egy rangadón vannak túl, melyen 3–3-as döntetlent játszottak a dobogó második fokán lévő Kabával. Kétarcú gárda, képesek váratlan vereségeket elszenvedni, amikor azonban nyernek, akkor átlagban négy gólt szereznek. Két eltiltott játékosára nem számíthat trénerünk, ennek ellenére bízunk abban, legalább egy ponttal térnek haza a mieink.

Hajdúsámson – DASE

10.24. 13:30, Hajdúsámsoni Sportpálya

KZT