Megkapjuk az ezüstérmeket

Sándor Tamás vezetőedző elmondta, a Debreceni Egyetem alakulatában a 16 esztendős Ratku Roland is szóhoz juthat a Salgótarján elleni összecsapáson.

A hétvégén befejeződik a 2021/2022-es szezon az NB III Keleti csoportjában. A DEAC futballistái az utolsó fordulóban a Salgótarjánt látják vendégül, a találkozó vasárnap 17 órakor kezdődik. A Nógrád megyeiek a 17. helyen állnak a tabellán, a legutóbbi két meccsüket megnyerték. Érdekesség, hogy az előző játéknapon 6-1-re verték a Jászberényt.

November végén már két vállra fektettük a salgótarjániakat, a Szojka Ferenc Stadionban Székely Dávid a 18. percben szerezte a találkozó egyetlen gólját.

Az már korábban eldőlt, hogy Sándor Tamás legénysége a Kazincbarcika mögött a második helyen zár. Játékosaink az SBTC elleni ütközetet követően kapják meg az ezüstérmeket. Fontos információ a szurkolóknak, hogy a következő összecsapásunkat ingyen tekinthetik meg. A szünetben az utánpótlás-együtteseinknek tartunk díjátadót, vagyis az ünnepi hangulat garantált.

Egyértelműen győzelemmel akarjuk lezárni ezt az idényt. Terveink szerint olyan futballisták is pályára lépnek, akik eddig kevesebb játéklehetőséget kapnak. A második félidőben a 16 éves Ratku Roland fogja őrizni a kapunkat. Roli már több felkészülési mérkőzésen bizonyított. Sajnos most sem lehet teljes a keretünk, mivel többen sérüléssel bajlódnak. A hosszabb ideje maródi Papp Ferenc és Bényei Balázs egyaránt leül a kispadra, ez egy gesztus lesz. Úgy gondolom, kihoztuk ebből a szezonból a maximumot. Olykor akadtak hullámvölgyeink, de ezeket leszámítva kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottunk. El kell ismerni, hogy a Kazincbarcika kiemelkedett a mezőnyből, nem véletlenül nyerte meg a bajnokságot – mutatott rá a vezetőedzőnk.

NB III Keleti csoport 38. forduló
DEAC-SBTC
2022. 05. 29. (vasárnap) 17:00, DEAC Sportcampus

Fotó: Derencsényi István