Nigériai csatárt szerződtettünk

Oliver Tochukwu az edzőmeccseken már bizonyította a gólérzékenységét.

Alakul a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatának kerete a következő szezonra, ezúttal Oliver Tochukwu érkezéséről számolhatunk be. A 21 éves nigériai futballista az előző idényben a Nyírlugos csapatában nem fukarkodott a találatokkal, tíz megye II-es bajnokin tizennégyszer köszönt be. A remek fizikai adottságokkal rendelkező csatár a DEAC nyári edzőmeccsein “sem hagyta otthon a góllövő cipőjét”, hiszen a Monostorpályi ellen triplázott, emellett a Tiszaújváros és a Tállya kapuját is bevette. Klubunk egyéves szerződést kötött az afrikai játékossal.

“A tétmeccseken is minél nagyobb százalékban akarom értékesíteni az előttem adódó lehetőségeket, ezzel segítve a DEAC-ot a célok elérésében. Remekül érzem magam új együttesemnél, szerencsére mindenki nagyon kedvesen és barátságosan fogadott. Köszönettel tartozom Sidibe Ibrahimának, aki rengeteget segített nekem a beilleszkedés során, bármilyen problémám adódott, hozzá bátran fordulhattam. Szeretnék még jobb futballistává válni, a fejlődés lebeg a szemem előtt, és úgy érzem, hogy itt minden adott ehhez. Reális esélyt látok a feljutásra, hiszen ütőképesnek tartom a csapatunkat. Egyébként is azt gondolom, hogy az életben minden elérhető, csak akarni kell” – nyilatkozta Tochukwu.

Új játékosunk a Debreceni Egyetem kereskedelem és marketing szakán is igyekszik helytállni, szeptemberben kezdi meg a harmadik félévét.