Nincs gond a motivációval

Székely Dávid szerint a Debreceni Egyetem alakulata gyors ellencsapásokkal okozhat galibát a Kaposvárnak.

A becsületéért hajtó csapat a túlélésért harcoló riválist lát vendégül: tömören így lehetne jellemezni a DEAC-Kaposvár összecsapást, amely szerdán 17 órakor kezdődik. Sándor Tamás legénységének a sorsa sajnos már az Ajka elleni 1-0-s vereséget követően megpecsételődött, ám a 18. helyen álló Rákóczi még bízhat a bennmaradásban, bár az előző hetek eredményei nem sok jóval kecsegtetnek. A Somogy megyeiek legutóbb február 21-én nyertek az NB II-ben. A vesszőfutás miatt a vezetőségnél betelt a pohár, és megköszönte Várhidi Péter munkáját. Az egykori szövetségi kapitányt Disztl László fogja pótolni.

“A kaposváriak a jelenlegi helyzetükben nem igazán taktikázhatnak, csak a győzelem lenne megfelelő eredmény nekik. Ebből kiindulva arra számítok, hogy nagy erőkkel fognak támadni, de ez kedvezhet nekünk, hiszen veszélyes kontrákkal nehezíthetjük meg a fellazuló védelem dolgát. Hetek óta lógott a levegőben a kiesésünk, ennek ellenére amikor biztossá vált, természetesen senkinek sem esett jól. A búcsú ellenére nincs gond a motivációnkkal, a hátralévő fordulókban minél több pontot akarunk szerezni. Bízom benne, hogy nekem is sikerül gólt vagy gólokat szereznem a bajnokság végéig. A legutóbbi találkozóinkon hátul stabil teljesítményt nyújtottunk, elöl kellene kicsit javulnunk” – nyilatkozta Székely Dávid.

Együttesünk bizakodva várhatja a holnapi ütközetet, hiszen vasárnap a Szentlőrinc ellen 0-0-s döntetlent ért el. A reminek köszönhetően megszakadt a kellemetlen sorozatunk, hiszen ezt megelőzően nem tudtunk vendégségben pontot gyűjteni a mostani szezonban.

“Az első félidőben nem volt különösebb probléma, helyzeteket dolgoztunk ki. A második játékrészben sajnos nem igazán jutottunk el a szentlőrinciek kapujáig. Nyilván mindenkit zavart ez a rossz idegenbeli széria, így örültünk a döntetlennek. Egyébként több összecsapáson is reális esélyünk lett volna a pontszerzésre, ám valamiért mégsem éltünk a sansszal. Lesz még két meccsünk a végéig, ezeken akár a győzelmet is megcélozhatjuk” – mutatott rá Székely, aki május közepén ünnepli majd 25. születésnapját.

A DEAC-Kaposvár bajnokit a Youtube-on élőben lehet megtekinteni:

Merkantil Bank Liga NB II 35. forduló
DEAC-Kaposvári Rákóczi FC
2021. 04. 28. (szerda) 17:00, DEAC Sportcampus – zárt kapuk mögött