Oda a kis DEAC veretlensége

Elszenvedte első vereségét Katona László együttese, fiatal csapatunk a Hajdúsámsonnal szemben maradt alul.

Remek szezont tudhat maga mögött a megye egyben szereplő DEAC II, az eddigi nyolc mérkőzés mindegyikén sikerült pontot szereznünk. Bíztunk benne, a Hajdúsámson ellen is folytatódik a jó sorozat és újabb egységekkel gyarapszik együttesünk.

Akár már az első támadásukat góllal zárhatták volna a mieink, de kimaradt a ziccer, viszont a vendégek éltek az adódó lehetőséggel és Szabó Balázs góljával megszerezték a vezetést a 9. percben. Csapatunk nem találta a játékát, kissé akadozott a gépezet, ennek ellenére voltak helyzeteink, ám a kapu előterében rendre rossz megoldást választottunk. A 36. percben ismét bevették a kapunkat a vendégek, Balla Bence volt eredményes, a Hajdúsámson így kétgólos előnyből várhatta a folytatást.

Szünet után tovább nőtt a hátrány, egy hibát István Bence használt ki, s bár egy tizenegyes formájában megcsillant a remény, hogy visszajöhetünk a meccsbe, sajnos nem sikerült értékesíteni a büntetőt. Nem sokra rá akcióból is betalálhattunk volna, de szépítés helyett tovább nyílt az olló, negyedjére is Urbán Gergely kapujában landolt a labda. A gólok sora ezzel még nem ért véget, az utolsó előtti percben Balla Bence ismét beköszönt, a Hajdúsámson pedig ötgólos győzelmével szakította meg a DEAC II veretlenségi sorozatát.

Megyei I. osztály, 9. forduló

DEAC–Hajdúsámson 0–5 (0–2)

DEAC: Urbán – Áros, Kemecsei (Lévai, 74.), Váradi, Kertész (Khalil, 74.), Hermann, Barabás, Orbán (Sütő, a szünetben), Arany, Papp G. (Csernyánszky, 74.), Juhász (Vass, 74.)

Vezetőedző: Katona László

Katona László: Sérülések, betegségek miatt sok volt a hiányzónk, de az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy eléggé enerváltak voltunk a mai napon. Ellenfelünk élesebb volt, a döntő szituációkból jól jött ki, míg nekünk szerencsénk sem volt. Háromgólos hátránynál még visszajöhettünk volna a meccsbe, de büntetőből sem tudtunk betalálni, majd egy hatalmas helyzetet hagytunk ki. Csúnyán szakadt meg a veretlenségünk, de a játék képe alapján túlzó az ötgólos különbség, nem focizott le minket a Hajdúsámson.

Tudósított: KZT