Oliver Tochukwu: győzelemmel szeretnénk búcsúzni a hazai pályától

A gólvágó szerint a sényőiek sikersorozata mindenképpen tekintélyt parancsoló.

A DEAC futballistái a 2021-es év utolsó hazai bajnokiján a Sényőt látják vendégül vasárnap 13 órától. Ellenfelünk jelenleg a tabella hetedik helyét foglalja el. A sényőiek október 20-án nagy pofont kaptak a DVTK második csapatától (1-4), ám ezt követően összekapták magukat. Sándor Tamás legénysége az előző játéknapon a Tállyát fektette két vállra, ezzel stabilizálta a helyét a képzeletbeli dobogó legalsó fokán.

“Úgy gondolom, a szurkolók egy jó meccset láthatnak majd. Számunkra külön motivációt jelent, hogy idén utoljára lépünk pályára itthon, ezért is nyerni szeretnénk. Az igazat megvallva nem sok mindent tudok a sényőiekről, ám azzal tisztában vagyok, hogy a legutóbbi négy bajnokijukat behúzták, és ez intő jel lehet. Természetesen örülnék, ha a hétvégén ismét góllal vagy gólokkal segíteném a csapatot” – nyilatkozta Oliver Tochukwu.

A nyáron szerződtetett csatárral nem nyúltunk mellé, hiszen a statisztikai lapján jelenleg hét NB III-as találat szerepel. Tochukwu a gólérzékenységet a Tállya otthonában is bizonyította.

“A múlt héten fontos három pontot szereztünk. Maximálisan betartottuk az edzői utasításokat, és ennek köszönhetően diadalmaskodtunk. Hogy mi a véleményem az eddigi teljesítményemről? Kicsit döcögősen indult a szezonom, előzetesen több találatban bíztam. Még keményebben kell dolgoznom, ha a legjobb gólszerzők közé akarok jutni. Hálás vagyok a mesternek, hogy ennyi játéklehetőséget biztosít nekem” – mutatott rá a kiváló fizikai adottságokkal megáldott húzóemberünk.

A DEAC-Sényő összecsapást a DTV élőben közvetíti, emellett a Youtube-on is lehet követni az eseményeket. A szurkolók a jegy.deac.hu weboldalon már meg tudják vásárolni a tiketteket, amelyek egységesen 500 forintba kerülnek. Fontos információ, hogy a belépéshez védettségi igazolvány kell, aminek érvényessége egy fényképes dokumentummal támasztható alá.

NB III Keleti csoport 18. forduló
DEAC-Sényő-Carnifex FC
2021. 11. 21. (vasárnap) 13:00, DEAC Sportcampus

Fotók: Derencsényi István