Össze kell szedniük magukat

A DEAC labdarúgója, Rauf Al-Sheraji szerint a hétvégén mutatottnál sokkal jobb teljesítményre lesz szükség a részükről.

A Debreceni Egyetem derbit játszott vasárnap a DVSC II-vel, ráadásul nem akárhol, hanem a Nagyerdei Stadionban. A csodálatos körülmények, valamint a remek időjárás miatt minden adott volt, hogy egy színvonalas rangadót láthassanak a nézők. Azonban a fekete-fehéreknek lógó orral kellett távozniuk: fölényesen nyert a kis Loki.

Nyilván a DEAC-osok teljesen más forgatókönyvre számítottak, holott a gól nélküli első félidőben több veszélyes szituációt kialakítottak a DVSC II kapuja előtt. Ennek ellenére 4–1-re nyertek a piros-fehérek. A mieink egyetlen találatát Sándor Tamás szerezte tizenegyesből.

– Sajnos nagyon gyenge teljesítményt nyújtottunk, aminek nem lehetett más, csak ez az eredménye. Nincs mese, össze kell szednünk magunkat a következő meccsekre, mert amit vasárnap nyújtottunk, az nagyon kevés lesz – nyilatkozta letörten Al-Sheraji.

A találkozó utáni értékelésében Urbin Péter vezetőedző kifejtette, gondjaik akadnak a helyzetkihasználásokkal, kevés gólt lő a csapata. Tizenhárom forduló alatt 19-et szereztek az egyetemisták.

– Nem nagyon éreztem a potenciált egyikünkben sem, hogy igazán gólveszélyes játékot tudunk nyújtani. Mostanában ha helyzetbe kerülünk, akkor rendre rossz befejezések jellemeznek minket. Ezen kell javítanunk – fogalmazott Rauf Al-Sheraji.