Székely Dávid: hiányzott már ez a légkör

A gólerős futballista abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem alakulata idén még meggyőzőbb produkciót nyújt majd.

A DEAC játékosai ezen a héten napi egy edzéssel hangolnak az NB III februári folytatására. Sándor Tamás tanítványai a hétfői tréninget a DESOK-ban nyitották, aztán a műfüves pályán már előkerült a labda is.

Hasznos volt a téli szünet, szerintem mindenkire ráfért a pihenés. Otthon különböző futó és erősítő gyakorlatokat kellett elvégeznünk, ennek köszönhetően újult erővel vághattunk bele a felkészülésbe. Nagyon örültem, hogy ismét találkozhattam a srácokkal, hiányzott már az öltözői légkör. Az alapozást nem sok futballista szereti, de el kell fogadnunuk, hogy ez is fontos része a labdarúgásnak – nyilatkozta a foglalkozás után Székely Dávid.

25 éves támadónk gólerős játékkal segítette együttesünket eddig a pontvadászatban, a statisztikai lapján jelenleg tizenegy találat szerepel.

Úgy gondolom, a csapatnak és nekem sem sikerült rosszul az őszi idény, bár picivel jobb teljesítményt is nyújthattunk volna. Bízom benne, hogy a folytatásban legalább hasonló szintet tudunk hozni, de az lenne a legjobb, ha még meggyőzőbb produkcióval rukkolnánk elő a tavaszi szezonban – zárta mondandóját Székely, aki a Törökszentmiklós és a DVTK ellen is duplázni tudott.

Együttesünk a tervek szerint szombaton 10 órától már edzőmeccset játszik a megye I-es Balmazújvárossal a műfüves pályánkon.

Fotó: Derencsényi István