Újabb rangadó következik

A Debreceni Egyetem alakulata önbizalomtól duzzadva vághat neki a putnoki találkozónak.

A hétközi forduló után sincs megállás az NB III Keleti csoportjában, vasárnap már a tizenegyedik játéknapot rendezik meg. A DEAC futballistái parádés formában várhatják a Putnok elleni rangadót, mivel az előző öt meccsüket megnyerték a bajnokságban.

A putnokiak kisebb gödörbe kerültek, ezt támasztja alá, hogy az utóbbi négy összecsapásukon mindössze négy pontot szereztek. A megtorpanás ellenére a borsodiak az előkelő negyedik pozícióból várhatják a hétvégi ütközetet. Ellenfelünknek a szerdai fellépése sem sikerült jól, mivel Füzesgyarmaton 3-1-es vereségbe futott bele. Szala Ákos csapatában a leggólerősebb játékos jelenleg Galacs Erik Gábor, aki ötször köszönt be a pontvadászat mostani kiírásában.

Futballistáink pár nappal ezelőtt a Körösladányt fektették két vállra, a 3-1-es győzelem során Sándor Tamás két tizenegyest is értékesített, mellette Trencsényi Bence vette be az újonc kapuját. Korhuték nagy skalpot szereztek ezzel, hiszen a körösladányiak ezt megelőzően csak egyszer kaptak ki idén a pontvadászatban.

Az előző idényben egyébként a putnoki fellépésünk 0-0-s remivel zárult, ettől azért most jobb eredményben reménykedünk.

NB III Keleti csoport 11. forduló
Putnok FC-DEAC
2022. 10. 02. (vasárnap) 15:00, Várady Béla Sportközpont

Fotó: Derencsényi István