Visszatért a gólerős csatár

Kerekes Krisztiánnak az előző szezonjai nem úgy alakultak, ahogy remélte, de abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem alakulatában ismét kiteljesedhet.

Kónya Márk, Aranyos Mózes és Korhut Mihály után újabb érkezőről számolhatunk be, hiszen Kerekes Krisztián a következő idényben a DEAC labdarúgócsapatát fogja erősíteni. A 24 esztendős csatár nem ismeretlen közegbe csöppent, mivel a 2018/19-es idényben már szerepelt az együttesünkben, akkor gólerős játékának hála (az NB III Keleti csoportjában tizenkilenc találatig jutott) egyértelműen húzóembernek számított. Kerekes az előző esztendők során megfordult a kis Lokiban, a Tiszaújvárosban és a Kecskemétben, legutóbbi állomáshelye pedig a Balassagyarmat volt.

Sajnos az utóbbi években egy kellemetlen lábsérüléssel bajlódtam, ezért nem tudtam olyan teljesítményt nyújtani, amiben reménykedtem. Fehér Józsefnek köszönhetően immáron tökéletes állapotban vagyok, így bizakodva várom az újabb DEAC-os időszakomat. Nagyon örülök annak, hogy visszatérhettem, a beilleszkedés nem okozott gondot, hiszen többek között Bereczki Dani, Bényei Balázs, Ujvárosi Ádám és Kónya Márk korábban a csapattársam volt. Profi körülmények között dolgozhatunk, ebből kifolyólag szerintem nagyon szép szezont futhatunk. A gólokkal kapcsolatban kitűztem magam elé egy konkrét célt, de ezt nem szeretném elárulni. Az első fordulóban a Füzesgyarmat otthonában vizitálunk vasárnap, nagyon várjuk már a rajtot, és abban bízunk, hogy sikerül begyűjtenünk a három pontot – nyilatkozta Kerekes Krisztián, akivel egy évre szóló szerződést kötöttünk.