Visszavágott a címvédő az őszi vereségért

A vármegyei bajnokság 15. fordulójában a listavezető Monostorpályi ellen lépett pályára fiókcsapatunk.

Szombaton az egyik legerősebb gárda várt csapatunkra, ugyanis a címvédő, a bajnoki aranyra pályázó Monostorpályi ideiglenes otthonában vizitáltak fiaink. Az első körben legyőztük a listavezetőt, abban bíztunk, ezúttal is sikerül meglepni a monostoriakat.

Nem indult jól számunkra a mérkőzés, a házigazdák már az 5. percben megszerezték a vezetést, újabb öt minutum elteltével pedig megduplázták előnyüket. Ez megfogta csapatunkat, játékban el is maradtak a várttól, ráadásul a 23. percben eldőlni látszott a párharc, harmadjára is betalált a Monostorpályi. Próbáltunk visszajönni a meccsbe, de szünetig nem sikerült bevenni az ellenfél kapuját.

Egy sokkal harcosabb csapat futott ki a folytatásra, feljavult a játék, átvettük az irányítást és Pinczés Krisztián révén sikerült visszajönnünk a meccsbe. Kis idő múlva a csereként pályára lépő Hegedűs Györk is betalált, egyre csökkentve a hátrányt. A hátralévő időben nem csak egyenlíthettünk volna, akár át is vehettük volna a vezetést, de ziccerekben hibáztunk. A Monostorpályi előtt is volt egy nagyobb helyzet, ám a gólok számában már nem történt változás, a listavezető otthon tartotta mindhárom pontot.

Vármegyei I. osztály felnőtt 15. forduló

Monostorpályi – DEAC: 3-2 (3-0)

DEAC: Polyák – Varga, Hamza, Bencze, Sinyi, Víg (Kelemen 54’), Orosz, Aisam Us (Béke 66’), Dari, Pinczés, Karika (Hegedűs 46’)

Megbízott edző: Balla Imre

Gólszerzők: Pinczés, Hegedűs

Balla Imre: Kicsit csalódott vagyok, mert úgy érzem, ebben a meccsben sokkal több volt. Az első húsz perccel nem voltam elégedett, ellenfelünk minden helyzetét gólra váltotta. A második félidőben változtattunk a játékunkon, ez eredményesnek bizonyult, vissza is jöttünk a meccsbe. Volt még három-négy ziccerünk, de már csak kapufáig jutottunk. A mérkőzés képe alapján egy döntetlen reálisabb eredmény lett volna, de emelt fővel jöhettünk le a pályáról, felvettük a versenyt a címvédő listavezetővel.