Újabb győzelem

Hétvégén a DEAC motorsportcsapata az Országos Szlalombajnokság utolsó előtti fordulóján vett részt a kiskunlacházi reptéren.

A pálya nagyon technikás volt, így már a gyakorlás során felléptek apró műszaki problémák a versenyzőknél. A DEAC elsőszámú autójával is több különböző gond merült fel, azonban ezeket orvosolni tudtuk szerelőink ügyességének és leleményességének köszönhetően.

Az első mért körök után nagyon szoros küzdelem alakult ki a dobogóért több kategóriában is. Végül S1-ben, mindössze néhány tizedmásodperccel, Szántó Attila az 1. helyen végzett, megszerezve ezzel a csapat idei második győzelmét, és Borbély Bálintnak is sikerült felállnia a dobogó 3. fokára. S3 kategóriában Nagy Nándor a 4., Holyevácz Márk az 5. helyen végzett, S4-ben pedig Jéger Márton a 4., Nagy Dávid a 9. helyezett lett.

A válogatónk második köre is itt zajlott, a jelentkezők kipróbálhatták magukat, illetve vezetőink is pontos képet kaphattak róluk egy versenynap során is. Ezek alapján négy új taggal bővült a DEAC motorsportcsapata: Reisz Rudolf, Fazekas Bálint, Lukács Antal és Pásztor József.

A következő, szezonzáró futam október 23-án lesz a kecskeméti gokartpályán.

Köszönjük a DEAC motorsportcsapat szponzorainak a támogatást: DEAC, Welding 2000 Kft., BRGMini.hu, Ave Ásványvíz Kft., Jpunkphoto, Nagy-Jó Kft.

Fotók: Punk János

Borítókép: Szántó Attila a dobogó legfelső, Borbély Bálint a harmadik fokán