Nyílt napot tart a DEAC rögbiszakosztálya

Várják azon érdeklődőket, akik szívesen kipróbálnák ezt az izgalmas sportot, és szeretnének egy nagyszerű csapat tagjai lenni.

A Debreceni Egyetem rögbiszakosztálya a jövőbeli sikerek elérése érdekében a keret bővítését tűzte ki célul. A szeptember 20-ai nyílt napon az érdeklődők kipróbálhatják a sportágat, és részt vehetnek különböző felméréseken, amelyeken az erőnlétüket és a mozgáskoordinációs képességeiket mérhetik fel a csapat edzői és játékosai segítségével.

Az eredménytől függetlenül szívesen látnak mindenkit a csapatban, hiszen ez a rögbi szépsége, bárki – testalkattól függően – megtalálja a maga helyét az együttesben. Az esemény során lehetőség lesz kérdéseket feltenni a sportágról és a csapatról.

Aki tehát kipróbálná ezt a szuper sportágat, és tagja lenne egy remek társaságnak, jöjjön el szeptember 20-án, vasárnap 18 órakor a Böszörményi úti Campusra. Ajánlatos sportfelszerelés és kényelmes edzőcipő viselése.

Bárkit – kortól, nemtől, testalkattól függetlenül – szívesen látnak a nyílt napon, rögbis múlt nem szükséges! A szakosztály izgatottan várja az új játékosokat a Nemzeti Bajnokság 1. osztályában szereplő együtteséhez.

Rögbi nyílt nap
szeptember 20., vasárnap 18.00-20.00
Böszörményi úti Campus, műfüves pálya