Az első helyen végeztünk az alsóházban

A Debreceni Egyetem alakulata a Kistext otthonában is nyert, ennek köszönhetően makulátlan mérleggel zárta a rájátszást.

A DEAC női röplabdázói a mostani idény utolsó tétmeccsén a Kistext otthonában vizitáltak. Kuszkó Zsolt tanítványai a budapesti összecsapás előtt hibátlan mutatóval rendelkeztek az alsóházban, és abban bíztuk, hogy ez a szép széria vasárnap nem fog véget érni.

Esélyeshez méltóan indítottuk az ütközetet (4:7), aztán egyre nagyobb előnyre tettünk szert (9:18). A hazaiak nem igazán találtak rajtunk fogást, ennek köszönhetően az első szettet magabiztosan hoztuk (14:25).

A második játszma elején próbált tapadni ránk az ellenfelünk, ami eleinte sikerült is, ám a szakasz derekán már mi vezettünk (11:12). Ezt követően a fővárosiak erejéből már csak két pontra futotta, így újabb lépéssel közelebb kerültünk a diadalhoz.

A harmadik periódus sem hozott hatalmas fordulatot, ugyanis az idő múlásával egyre magabiztosabbá vált a fórunk (12:18). A hajrá szintén úgy alakult, ahogy reméltük, így ötvennégy perc alatt lezártuk a meccset. Csapatunk a sikernek köszönhetően megnyerte az alsóházat.

Szerencsére a szezon utolsó meccsét győzelemmel zártuk. Mindenkinek lehetőséget adtam, emellett bizonyos játékosok más posztokon bizonyíthattak. Szeretném megköszönni a lányok egész éves munkáját! – összegzett Kuszkó Zsolt vezetőedző.

NB II Kelet alsóház
Kistext-DEAC 0:3 (14:25, 13:25, 15:25)

A végeredmény: