Bizakodva utazhatunk a fővárosba

Molnár Panna úgy véli, a Debreceni Egyetem együttese a sereghajtó ellen különböző játékelemeket is gyakorolhat.

A DEAC női röplabdázói vasárnap délután az utolsó helyen szerénykedő Kistext csarnokában vizitálnak. A fővárosiak eddig mind a hat mérkőzésüket elbukták, emellett az sem sok jóval kecsegtet a számukra, hogy csupán két szettet tudtak behúzni. Nem szeretnénk lebecsülni a vetélytársunkat, de a papírforma alapján kijelenthetjük, hogy a hatodik sikerünket könyvelhetjük el Budapesten.

“A két csapat formáját látva valóban csak a győzelem elfogadható tőlünk. A ránk jellemző gyors röplabdát szeretnénk ráerőltetni az ellenfelünkre. Ezen az összecsapáson különböző felállásokat vagy játékelemeket is gyakorolhatunk élesben. Ugyan lesznek hiányzóink, ennek ellenére ezen a héten újra jó hangulat jellemezte az edzéseinket. A múlt héten a jászberényieket múltuk felül, de a 3:1-es végeredmény ellenére nem volt annyira könnyű dolgunk. Az első két szettben magabiztosan tettük a dolgunkat, aztán a harmadik játszmában fejben kicsit elfáradtunk, ezt pedig kíméletlenül kihasználta az ellenfelünk. A negyedik felvonásban akadtak váratlan fordulatok, ám ezekből szerencsére mi jöttünk ki jobban. Akadtak pontatlanságok a játékunkban, amiket javítanunk kell. Nekem szintén voltak hibáim, de azon dolgozok, hogy ezek ne forduljanak elő újra” – nyilatkozta Molnár Panna.

17 éves liberónk számára a mostani idény a szintlépés jegyében zajlik, ugyanis immáron a felnőtt csapatban bizonyíthatja rátermettségét.

“Nagyon hálás vagyok ezért a lehetőségért. Rengeteg segítséget kapok a vezetőedzőtől és a lányoktól. Érzem magamon a fejlődést, de tisztában vagyok azzal, hogy sok területen kell még előrelépnem. A csapattársaim kedvesen fogadtak, és annak külön örülök, hogy senki sem kezel gyerekként. Akármilyen problémám vagy kérdésem van, bárkihez fordulhatok segítségért” – mutatott rá tehetséges liberónk.

NB II E-csoport
Kistext-DEAC
2021. 11. 21. (vasárnap) 16:30, Kistext Aréna