Bízunk benne, hogy nem ez lesz a szezon utolsó meccse

Marlon Moret szerint a Debreceni Egyetem alakulatának a tagjai nem gondolják azt, hogy lefutott lenne a párviadal.

Hétfő este a DESOK-ban folytatódik a harc az Extraliga ötödik helyéért. Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharcban jelenleg a Kecskemét vezet 2-0-ra, így a DEAC férfi röplabdázóinak győzniük kell, ha azt szeretnék, hogy ne ez legyen a mostani idény utolsó tétmeccse. Az első felvonáshoz képest egyébként a második találkozón már nagyobb küzdelemben maradtunk alul, bízunk benne, hogy ez a javuló tendencia holnap is folytatódik.

Az eddigi találkozók nem úgy alakultak, ahogy terveztük, a hibáinkat pedig az ellenfél kihasználta – kezdte a beszélgetést Marlon Moret. – A gyengébb rajt ellenére optimista vagyok, reményeim szerint a következő összecsapást végre sikerül megnyernünk. Nem tettünk le még az ötödik helyről, mindent megteszünk azért, hogy sikerüljön megszereznünk, de ha nem jön össze, akkor tanulnunk kell ezekből az ütközetekből. Amennyiben betartjuk az edzői utasításokat, reális esélyt látok a szépítésre. Emellett fontos feladat lesz, hogy a Kecskemét gyors támadásait valahogy megakadályozzuk – zárta mondandóját kubai légiósunk.

A DEAC-Kecskemét mérkőzést a szurkolók ingyen tekinthetik meg, klubunk Youtube-csatornáján élő közvetítéssel jelentkezünk.

Extraliga 5. helyért
DEAC-Kecskeméti RC
2023. 05. 01. (hétfő) 20.00, DESOK
Az egyik fél harmadik sikeréig tartó párharc állása: 2-0 a Kecskemétnek.

Fotó: Kovács Péter