Budapesten is megszerezték a serleget

A Debreceni Egyetem csapatának több játékosa is kitett magáért.

Fazekas Balázs a hétvégén a második tornagyőzelmét ünnepelhette az idei strandröpis idény során: a DEAC játékosa a hajdúnánási viadal után a Csepelen megrendezett Friends Cupot is behúzta Hubicska Patrikkal. Fazekas mellett együttesünk többi tagja is érdekelt volt a végjátékban, Mészáros Zoltán Budai Balázzsal a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg Tóth András Nacsa Gáborral a negyedik helyen végzett.

“A fővárosban erősebb mezőny gyűlt össze, mint Hajdúnánáson – kezdte az értékelést Fazekas Balázs. – Hét meccset játszottunk a hétvégén, és akadtak olyan találkozók, amelyeken eléggé meggyűlt a bajunk az ellenfelekkel. A csoportkörben például kikaptunk Oláhtól és Berkestől, de a döntőben sikerült visszavágnunk. A legjobb tizenhat között Soós Izsákék adták fel nekünk a leckét, ám a végén szerencsére mi örülhettünk. Sajnos az időjárás ezúttal nem a legszebb arcát mutatta, bár nem esett, de eléggé el volt borulva. A trófea mellett újra háromszáz ranglistaponttal gazdagodtunk, ami az ob-szereplés kiharcolása miatt lehet hasznos. Az eddigi sikerekből komoly motivációt meríthetünk a folytatásra” – hangsúlyozta a 25 esztendős röplabdázó.

Fazekasék legközelebb június második hétvégéjén az A-kategóriás Kispest Openen tehetik le a névjegyüket. A duó a tervek szerint heti három edzéssel hangol a következő megmérettetésre.