Egerben indítjuk a bajnokságot

A Debreceni Egyetem alakulata jövő héten kezdi meg a szereplését a pontvadászatban.

A DEAC női röplabdázói a mostani idényben is az NB II Keleti csoportjában állnak rajthoz, a mezőnyt tíz alakulat alkotja. A pontvadászat a következő hétvégén startol, a szövetség pedig elkészítette a menetrendet: Kuszkó Zsolt tanítványai az első fordulóban az EVSI otthonában fognak vizitálni, aztán egy héttel később a Kunhegyest látják vendégül a DESOK-ban. Október 8-án a Közgáz elleni összecsapás jön, majd a negyedik játéknapon az SBTC érkezik a DESOK-ba.

Kuszkó Zsolt vezetőedző nemrég azt nyilatkozta honlapunknak, hogy a felsőház a céljuk, ehhez az alapszakaszban az első négyben kell végezni.

“Lesznek erős ellenfeleink, elég csak a Szegedre, a Szolnokra vagy a Közgázra gondolni, ettől függetlenül reális esélyt látok arra, hogy elérjük a felsőházat. Abban bízom, hogy egyenletesen jó teljesítményt nyújtunk majd. Az utóbbi években nagy problémát jelentett, hogy elég hullámzó produkcióval rukkoltunk elő, ezen kellene változtatnunk. Fontos azt is hangsúlyozni, hogy a bajnokság második szakaszára kell elérni a csúcsformát” – mutatott rá a trénerünk.

A Keleti csoport mezőnye: DEAC, EVSI, HÉP-Röpke SE, Kistext, Közgáz SC, Kunhegyes TKKSE, Palota RSC, SBTC, Szolnoki Sportcentrum, Vidux-Szegedi RSE.

A DEAC programja az első hét játéknapon:

A teljes menetrend itt található.