EGYIK LEGNAGYOBB RIVÁLISUNKAT FOGADJUK

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói hazai pályán folytatják a szereplésüket az NB I.-ben. Fodor Antal tanítványai a Dunaferrt fogadják szombaton 16 órától a DESOK-ban. Jelen állás szerint az újvárosiak lehetnek az egyik legkomolyabb vetélytársunk a harmadik helyért folyó küzdelemben, így nagyon fontos meccs előtt állnak Tóth Andrásék.

A DEAC hatodik mérkőzését vívja meg a röplabda NB I. mostani szezonjában, Fodor Antal csapata a Dunaferr ellen második győzelmét arathatja. A Fejér megyeiek háromszor ünnepelhettek eddig a pontvadászatban, de a Pénzügyőr és a Kaposvár előtt fejet hajtottak.

“Az újvárosiaknál Mészáros Dömötör és Gebhardt Áron személyében két rutinos röplabdázó szerepel, mellettük főleg fiatalokra épül a gárda. Mészáros és Gebhardt elsősorban a nyitásfogadásokban jeleskedik, erre nekünk is figyelnünk kell. Nagy kérdés, hogy az ifjú röplabdázók milyen napot fognak ki, valamint mennyit vesz ki belőlük az utazás. Kemény mérkőzésre számítok, de a győzelem a célunk”- fogalmazott Tóth András.

A Tóth által is emlegetett Mészáros óriási rutinnal rendelkezik, korábban többek között olasz, orosz és török csapatokban is letette a névjegyét. Mészároshoz hasonlóan Gebhardt is nyáron egyezett meg a dunaújvárosi vezetőkkel, bár a válogatott liberó nem ismeretlen közegbe került, ugyanis a klubnál nevelkedett.

Alakulatunk az előző héten 3:2-es vereséget szenvedett a Pénzügyőr csarnokában, de erre a teljesítményre bátran építhetünk a folytatásban.

“Valóban ezzel a játékkal lehet keresnivalónk a folytatásban. Sajnos ezen a meccsen nem voltam teljesen egészséges, de szerencsére már kilábaltam a betegségből” – mondta Tóth András.

NB I. B-csoport
DEAC-Dunaferr SE
2019. 11. 09. (szombat) 16:00, DESOK