Éremesélyessel találkoztunk

Fodor Antal szerint a budapesti vetélytárs szervái sok problémát okoztak a Debreceni Egyetem alakulatának.

A DEAC férfi röplabdázói a MAFC otthonában játszottak edzőmeccset péntek este. Fodor Antal keretében tizenkét játékos kapott helyet, és a vezetőedző mindenkinek bizonyítási lehetőséget adott az összecsapáson. Akadtak hiányzóink is, mivel Veres Bence és Tóth András továbbra sincs bevethető állapotban. A hazaiak az előző idényben bronzérmet szereztek az Extraligában, és az új szezonnak ismét nagy célokkal vágnak neki, nem véletlenül szerezték meg többek között a magyar válogatott centerét, Gacs Dánielt.

A felkészülési találkozón főleg a házigazda akarata érvényesült, ennek köszönhetően magabiztos, 3:1-es győzelmet aratott. Fodor Antal úgy véli, olyan tapasztalatokkal gazdagodtak, amiket hasznosítani lehet a bajnoki rajtig.

El kell ismerni, hogy ellenfelünk remek napot fogott ki, így megérdemelten nyert. A MAFC jól összerakott csapat benyomását keltette, szerintem reális eséllyel pályázik idén is az éremszerzésre, bár még nehéz jósolni, hiszen nem lehet pontosan látni az erőviszonyokat. Nekünk gyakran meggyűlt a bajunk a nyitásfogadásokkal, ezért sem tudtunk szorosabb meccset játszani. Szerencsére van idő az Extraliga kezdetéig, így addig még bőven javulhat a teljesítményünk – összegzett a trénerünk.

Edzőmérkőzés
MAFC-DEAC 3:1