Fájó vereség

A Debreceni Egyetem alakulata nem bírt a kecskemétiekkel, ezzel visszacsúszott a tabellán.

A DEAC női röpisei vasárnap este Kecskeméten vendégeskedtek. Ezúttal sem lehetett teljes Kuszkó Zsolt kerete, ettől függetlenül joggal reménykedtünk egy jó eredményben.

Sajnos beragadtunk az elején, hamar tekintélyes hátrányt szedtünk össze (12:5). A folytatásban nem tudtuk megközelíteni a hazaiakat, akik az első szettet magabiztosan hozták (25:16).

A második játékrész már jóval szorosabban alakult, bár ekkor is nekünk kellett futni az eredmény után, de a kecskemétiek látótávolságon belül voltak (15:13). Ezt követően a kulcspillanatokból nem jöttünk ki jól, így a “hírös városiak” pontszerzése már biztossá vált (25:23).

A harmadik játszma derekán kissé meglógtak Erki Milán tanítványai, de szerencsére eltüntettük a különbséget (20:20). Izgalmas végjátékot láthatott a publikum, végül heroikus küzdelemben ezt a periódust is a kecskemétiek nyerték.

Sok hibával játszottunk, amit az ellenfelünk könyörtelenül kihasznált, így beleszaladtunk egy nagy zakóba. Gyorsan túl kell tennünk magunkat a történteken, mivel ezen a héten ismét kemény ellenfél vár ránk. Gratulálok a kecskemétieknek! – összegzett Kuszkó Zsolt.

Együttesünk a vereség miatt a tabellán jelenleg a hatodik helyen áll.

NB II Keleti csoport
HÉP-Röpke SE-DEAC 3:0 (25:16, 25:23, 31:29)

Fotó: Derencsényi István