Fegyelmezett játékra lesz szükség

Mátyus Panna elmondta, a Debreceni Egyetem alakulata győzelemmel kívánja megörvendeztetni a sérült játékosát.

A DEAC női röplabdacsapata beragadt a rajtnál, hiszen az első fordulóban a Nyíregyháza 3:0-s győzelmet aratott a DESOK-ban. Sajnos a vereség mellett Gáspár Krisztina súlyos sérülése fokozta a csalódottságunkat, játékosunknak elszakadt a keresztszalagja, így hosszú kihagyás vár rá. Kuszkó Zsolt tanítványai vasárnap délután a Diósgyőr otthonában vendégeskednek. Hozzánk hasonlóan a DVTK-nak sem jött össze a pontszerzés az első fordulóban, hiszen a TFSE ellen 3:1-re kikapott.

“Az előző héten többször is kihagyott a koncentrációnk, ezt kell elkerülnünk a következő meccsen. Sokszor rontottuk el a nyitásainkat, ezzel könnyú pontokkal ajándékoztuk meg a nyíregyháziakat. A DVTK első csapata az Extraligában szerepel, nem lepődnék meg, ha abból a keretből többen szóhoz jutnának ellenünk a hétvégén. Nem szabad félvállról venni következő ellenfelünket, hiszen profi körülmények között készülhet. Az bizakodásra adhat okot, hogy bővebb lesz most a keretünk. Kriszti miatt is nagyon szeretnénk nyerni. Először nem fogtam fel, hogy ekkora a baj. Pár napja tudatosult bennem, hogy hosszú időre elvesztettük őt, és ez nagyon megviselem engem. Baráti viszonyt ápolok vele, így amiben csak tudok, próbálok neki segíteni. Ezúton is szeretnék jobbulást kívánni neki!” – nyilatkozta Mátyus Panna.

Panna életében új fejezet kezdődött néhány hete, hiszen klubunk karate szakosztályánál vállalt munkát erőnléti edzőként.

“Egy strandröplabda-tornán kezdtem el beszélgetni Őri Krisztiánnal, aki felajánlotta nekem ezt a lehetőséget. A mozgás mindig központi szerepet játszott a mindennapjaimban, így nem sokat kell gondolkodnom a döntésen. Nagyon szép sikereket érnek el a gyerekek, és örülök, hogy ezekhez a munkámnak köszönhetően valamilyen szinten én is hozzá tudok járulni” – mutatott rá Mátyus Panna.

NB II E-csoport 2. forduló
DVTK-DEAC
2021. 10. 10. (vasárnap) 17:00