Fodor Antal: Magasra raktuk a lécet

A rutinos szakember abban bízik, hogy tanítványai ősztől újra meghatározó szerepet töltenek majd be a legmagasabb osztályban.

Idén is volt mit ünnepelni a DEAC szezonzáró vacsoráján, hiszen klubunk sportolói ismét sikert sikerre halmoztak. A múlt héten megrendezett eseményen újra díjazták a legjobbakat, a csapatok közül a férfi röplabdázók vihették haza a díszes trófeát. Fodor Antal legénysége megérdemelten végzett az élen, mivel a 2023/24-es idényben az Extraligában a negyedik helyen zárt, ami történelmi eredménynek számít.

Büszkék vagyunk arra, hogy mi kaptuk meg ezt az elismerést, ami pozitív visszacsatolás, mivel mutatja, hogy jól dolgoztunk az előző hónapokban. A produkciónkkal magasra raktuk a lécet, reményeink szerint a következő szezonban megint sok örömet szerzünk a szurkolóinknak és a vezetőségnek. Átalakult csapattal vágunk neki a bajnokságnak, kíváncsi vagyok, hogy az új összetételben mire lehetünk képesek. Az ellenfeleink zöménél állítólag nagy változások lehetnek, ezért nehéz még a célokról beszélni. A híreket figyelve valószínűleg fel kell kötnünk a gatyánkat, ennek ellenére állunk a kihívás elébe. Teljesítményben és eredményességben egyaránt szeretnénk tartani azt a szintet, amit idén elértünk. A felkészülést augusztusban kezdjük, de ez nem azt jelenti, hogy a fiúk csak a lábukat lógatják mostanság. A keret egy része az Európai Egyetemi Játékokra készül, míg több játékos strandröplabda versenyeken szerepel – nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző.

Fotó: Derencsényi István