MAGABIZTOSAN DIADALMASKODTUNK

Férfi röplabdacsapatunk a magyar utánpótlás-válogatottal csapott össze az Extraliga vasárnapi játéknapján. Ezúttal a DEAC volt a találkozó esélyese, de Fodor Antal nem számított sétagaloppra. Szerencsére a fiúk 3:0-ra diadalmaskodtak. Alakulatunk a negyedik helyen áll a táblázaton. Bagicsék pénteken a Pénzügyőrt fogadják.

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói Rácalmáson viaskodtak a magyar utánpótlás-válogatottal. Ellenfelünk a Kecskemét legyőzésével már bizonyította, hogy nem lehet félvállról venni. A tehetségek egyébként dupláztak a hétvégén, hiszen szombaton és vasárnap is pályára léptek.

Esélyeshez méltóan kezdtük az összecsapást, a hazaiaknak többször is problémát okozott a nyitásfogadás. Az első szettben a DEAC dominált, a nemzeti együttesünk tagjai csupán 14 pontot tudtak összehozni. A második játékrészben sem változott nagyon a játék képe, Fodor Antal tanítványai kontrollálták ezt a periódust is. A harmadik játszmában összekapta magát Tomanóczy Tibor alakulata, de a fontos pillanatokban az együttesünk koncentrált jobban, így ezt a periódust 25:23-ra nyertük meg.

A DEAC 6 összecsapást követően 50 százalékos mérleggel rendelkezik: Tóth Andrásék 3-szor diadalmaskodtak, emellett 3 vereség teszi teljessé a mutatónkat. A csapat pénteken 20 órától a Pénzügyőrt fogadja a DESOK-ban.

NB I Extraliga
Magyar utánpótlás-válogatott-DEAC 0:3 (14:25, 18:25, 23:25)