Megfogyva bár, de törve nem

A Debreceni Egyetem együttese a Miskolc otthonában az ötödik győzelmét arathatja, a találkozó vasárnap 16 órakor kezdődik.

Jó érzés rápillantani az aktuális állásra az NB II Kelet A-csoportjában, hiszen női röplabdázóink hibátlan mutatójuknak köszönhetően a harmadik helyet foglalják el. Rajtunk kívül csak a BVSC és a Kispest rendelkezik makulátlan mérleggel. Kuszkó Zsolt tanítványai hétvégén Miskolcon bizonyíthatják, hogy az eddigi szereplés nem a véletlen műve. Ellenfelünk öt találkozójából kettőt vett sikerrel, emellett háromszor vereséget szenvedett.

“Ugyan több játékosunk sem léphet pályára, ennek ellenére bizakodva várom a mérkőzést” – kezdte a beszélgetést Ratkos Petra. “Az optimista szemlélet amúgy is jellemző rám, ha egy esélyebb vetélytárssal találkozunk, akkor is győzni szeretnék. A hiányzóink miatt is meg akarjuk szerezni a három pontot. Az sem mellékes, hogy fel szeretnénk jutni az NB I-be, és vasárnap egy újabb lépést tehetünk a cél felé. Hogy mennyire reális az osztályváltás? Bizakodó vagyok, ha mindenki odateszi magát, lehet sanszunk erre. Az fontos lenne, hogy a sérülések és a különböző betegségek elkerüljenek bennünket a folytatásban. Jó hangulatban készültünk a következő mérkőzésre. Úgy tudom, főleg fiatalok alkotják a miskolciakat, ettől függetlenül nem becsüljük le őket” – fogalmazott játékosunk, akinek ugyan fáj a válla, ám vezetőedzőnk így is számíthat rá.

NB II Kelet A-csoport
Miskolci VSC-DEAC
2020. 11. 08. (vasárnap) 16:00, Herman Ottó Gimnázium