Megkezdjük a szereplésünket a felsőházban

Gustavo úgy véli, a Debreceni Egyetem alakulata tökéletes játékkal fektetheti két vállra a Kazincbarcikát.

A DEAC férfi röplabdázói nem sokat pihenhettek az alapszakasz után, hiszen vasárnap már a felsőházban bizonyíthatnak. Fodor Antal együttese a hét utolsó napján a Kazincbarcikát fogadja a DESOK-ban. Tóth Andrásék jól ismerhetik a borsodiakat, hiszen ebben a szezonban már négyszer találkoztak velük. A mérleg kiegyenlített, hiszen a két bajnokit mi nyertük, de a Magyar Kupa-negyeddöntőjét a Vegyész kettős győzelemmel abszolválta.

A kupabúcsú miatt szeretnénk visszavágni nekik, de azért ez nem ígérkezik könnyű feladatnak – szögezte le Gustavo. – A hazai pálya előnyt jelenthet, a szurkolóink támogatásából mindig erőt merítünk, reméljük, hogy ezúttal is sokan buzdítanak majd bennünket. A mostani szezonban rendre kiegyenlített meccseket vívtunk a kazincbarcikaiakkal, szerintem ebben a tekintetben holnap sem lesz változás. Akkor lehet esélyünk a győzelemre, ha mindenki száz százalékot fog nyújtani. Feltérképeztük az ellenfelet, tisztában vagyunk azzal, hogy mik lehetnek a sebezhető pontjaik. Sokat dolgoztunk azért, hogy az alapszakaszt a második helyen zárjuk, de már új célok lebegnek a szemünk előtt. Szerencsére az utóbbi időben nekem is fut a szekér, bár azt ki kell emelni, hogy a társaim segítsége nélkül nem tudnék ilyen teljesítményt nyújtani – zárta mondandóját kubai pontgyárosunk.

A DEAC-Kazincbarcika meccset a szimpatizánsok ingyen tekinthetik meg, élő közvetítéssel klubunk Youtube-csatornáján jelentkezünk.

Extraliga felsőház 1. forduló
DEAC-GreenPlan-VRCK
2023. 01. 29. (vasárnap) 18.00, DESOK

Fotó: Kovács Péter