MEGNEHEZÍTENÉNK A KIVÁLÓ FORMÁBAN LÉVŐ ELLENFÉL DOLGÁT

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a Pénzügyőr ellen folytatják a bajnoki szereplésüket. A vasárnapi mérkőzés esélyese a fővárosi alakulat, amely eddig még nem szenvedett vereséget a pontvadászat idei szezonjában.

A DEAC férfi röplabdacsapata vasárnap 17 órától a Pénzügyőr otthonában vizitál. A PSE remekül kezdte a mostani idényt, hiszen mindegyik meccsét megnyerte. Jókay Zoltán tanítványai négy mérkőzésen is 3:0-ra diadalmaskodtak, egyedül a FINO Kaposvár tudta velük tartani a lépést, de a PSE végül a Somogy megyeieket is legyőzte 3:2-re.

“A Pénzügyőr eddigi szereplése alapján is kijelenthető, hogy a hazaiak számítanak a találkozó esélyesének. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy tudjuk tartani a lépést az ellenfelünkkel. Október elején már legyőztek minket a DESOK-ban. Azon az összecsapáson látszódott, hogy a fővárosiak több felkészülési meccset játszottak, ennek köszönhetően összecsiszolódtak a nyáron” – fogalmazott Bagics Balázs, aki korábban szerepelt a PSE együttesében is. “Ugyanúgy készülök erre a bajnokira is, mint a többire, nekem minden meccs fontos. Az akkori csapattársaim közül egyébként már senki sem tagja a Pénzügyőr keretének” – mutatott rá Bagics.

Fodor Antal alakulata az előző hétvégén megszerezte első diadalát az NB I.-ben a Szolnok ellen. Az ütközeten már szerepelhetett Bagics Balázs is, aki sérülésből tért vissza.

“A vádlimban szakadt el egy izom részlegesen, ezért nem állhattam a csapat rendelkezésére. Már egészséges vagyok, de a formámon javítani kell. Értékesnek tartom a szolnokiak legyőzését. A szezon előtt sokan lebecsülték a Tisza-partiakat, de nekünk is kellemetlen pillanatokat okoztak a stabil alapjátékukkal, emellett keveset hibáztak. Fontos az első siker, és annak is örülök, hogy az ötödik szettben megfelelően tudtunk koncentrálni” – zárta mondandóját rutinos röplabdázónk.

NB I B csoport
PSE-DEAC
2019. 11. 03. (vasárnap) 17 óra, Pénzügyőr Sportcsarnok