MEGNEHEZÍTETTÜK AZ ÉLCSAPAT DOLGÁT

A Debreceni Egyetem férfi röplabdázói a Pénzügyőr otthonában vizitáltak vasárnap este. Fodor Antal együttese komoly küzdelemre késztette a fővárosiakat, akik végül 3:2-re diadalmaskodtak.

Nehéz találkozó előtt állt a DEAC férfi röplabdacsapata, hiszen a hibátlan mérleggel rendelkező Pénzügyőrrel mérkőzött meg. Az első két szettben a fővárosiak domináltak. A folytatásban sort cserélt a hazai gárda, ezt pedig kihasználtuk. A harmadik játszmát 25:16-ra, a negyediket pedig 25:23-ra nyertük meg. Az utolsó felvonásban újra a PSE akarata érvényesült, ennek ellenére minden dicséretet megérdemelnek Fodor Antal játékosai, akik nagy küzdelemre késztették az ellenfelet.

“Teljesen elégedett voltam a fiúk teljesítményével. Értékes pontot szereztünk, ami sokat érhet a végelszámolásnál. A Pénzügyőr a harmadik szettben a cseréit szerepeltette, ekkor megleptük őket. A negyedik játszmában már kezdtek visszatérni az alapemberek, ennek ellenére sikerült egyenlítenünk. Az utolsó játszmára már elfáradtunk” – nyilatkozta Fodor Antal vezetőedző.

Bagics Balázsék legközelebb a Dunaferrt fogadják a DESOK-ban, az összecsapás szombaton 16 órakor.

Pénzügyőr SE – Debreceni EAC 3:2 (22, 18, –16, –23, 8)