Megszakadt a jó sorozatunk

A Debreceni Egyetem együttese a fővárosban maradt alul először ebben a szezonban.

A DEAC női röpisei a BVSC otthonában vizitáltak a legutóbbi fordulóban. Az összecsapást túlzás nélkül titulálhattuk rangadónak, hiszen mindkét csapat makulátlan mérleggel várhatta a kezdést. Ezúttal sem tudtunk teljes kerettel kiállni, hiszen többek között Péteri Vanda és Szabó Csenge sem volt bevethető.

Az első szettben a házigazda akarata érvényesült, így nem véletlen, hogy a játékrész derekán már 10 pontos előnyre tett szert. A folytatásban akadtak fellángolásaink, de a BVSC végül magabiztosan szerezte meg a vezetést. A második játékrészben már jobban festett a játékunk, 11:8-as fórunknál Daróczi Gergely időkéréssel próbálta megtörni a lendületünket. Hatottak a zuglói tréner intelmei, hiszen tanítványai fordítottak. A folytatásban főleg riválisunk megoldásai jöttek be, így már csak egy nyert játszma választotta el a győzelemtől.

A harmadik etap során sem sikerült feltartóztatnunk a BVSC-t. Vezetőedzőnk cserékkel próbálta felrázni az együttesét, de a szépítés így sem jött össze. Ebben a szezonban először szenvedtünk vereséget a bajnokságban, a táblázaton jelenleg a harmadik helyen állunk.

NB II Kelet A-csoport
BVSC-Zugló-DEAC 3:0 (25:15, 25:20, 25:15)