Nem felejtettük el a februári vereséget

Ratkos Petra szerint a Debreceni Egyetem csapata a hiányzók ellenére is jó eséllyel pályázik a diadalra.

Az éllovas DEAC női röplabdázói a hatodik győzelmüket arathatják pénteken az alsóházban, ehhez a Miskolcot kellene két vállra fektetniük. Ez nem ígérkezik könnyű feladatnak, főleg ha abból indulunk ki, hogy február végén 3:1-es vereséget szenvedtünk a jelenleg a tabella harmadik helyén álló MVSC otthonában.

“Nem felejtettük el ezt a találkozót, most lesz lehetőségünk a visszavágásra, és szeretnénk is élni ezzel az eséllyel – kezdte a beszélgetést Ratkos Petra. – Ugyan nem tudunk teljes kerettel kiállni, hiszen Mátyus Panna és Tóth Vanessza is hiányozni fog, ám ez nem lehet kifogás. A miskolci gárdát ügyes mezőnyjáték jellemzi, de mi főleg a saját erősségeinkre szeretnénk összpontosítani. Amennyiben végig koncentráltan tesszük a dolgunkat, szerintem nem történik baj” – hangsúlyozta 20 esztendős kulcsemberünk.

Kuszkó Zsolt tanítványai az előző játéknapon a KISTEXT csarnokában szereztek három pontot a 3:0-s sikerüknek hála. Petra nem csupán az eredménynek, hanem a visszatérésnek is örülhetett.

“Boldog voltam, hogy végre játszhattam, de túlzás lenne azt állítani, hogy tökéletes állapotban lenne a bokám. Járok gyógytornára, emellett különböző kezeléseken veszek részt, ennek köszönhetően lépésről lépésre haladok a teljes felépülés felé. Kicsi félsz volt bennem a hétvégén, hogy ne sérüljek meg még jobban, de próbáltam elhessegetni a negatív gondolatokat. Nehéz volt a lányokat kívülről nézni, bár amikor tehettem, kimentem a meccsekre, és próbáltam támogatni őket, de ez mégsem volt az igazi” – mutatott rá Ratkos Petra, aki elárulta, hogy sajnos a vállával is akadnak gondjai.

NB II Kelet alsóház
DEAC-Miskolci VSC
2021. 04. 02. (péntek) 13:00, DESOK – zárt kapuk mögött