Nem jött össze a bravúr

A Debreceni Egyetem alakulatát a Kaposvár múlta felül.

A DEAC férfi röplabdázói az év utolsó bajnokiján a Kaposvárt látták vendégül. Az ellenfélnél szóhoz jutott az a Hubicska Patrik, aki az előző idényben még nálunk termelte a pontokat ipari mennyiségben.

Jobban kezdtek a vendégek, Bögöly Gábor megoldása után 1:4-re módosult az eredmény. A folytatásban egy kaposvári hibának köszönhetően feljöttünk egyre (7:8). Ezt követően Hubicska több villanásának is hála duzzadt a Somogy megyeiek fórja. A szettet végül Bögöly zárta le.

A második etap elején Bagics Balázs egy ásszal jelentkezett (3:1). Kiss Imre kiváló sáncával 6:4-re vezettünk. 11:11 után főleg riválisunk akarata érvényesült, emiatt Fodor Antal időt kért (12:15). A hátralévő időben nem sikerült eltüntetnünk a különbségét, Hubicska biztosította be a kaposvári pontszerzést (21:25).

A harmadik felvonásban sokáig fej fej mellett haladtak a csapatok, ekkor nálunk Fazekasnak sült a keze. A szakasz végén Bagicsnak köszönhetően egalizáltunk (22:22). A végjátékban a Kaposvár nem engedte ki a kezéből a játszmát.

A bajnoki legeredményesebb játékosa Hubicska Patrik volt tizennégy ponttal, a DEAC-ban Fazekas tizenkét egységig jutott.

Extraliga 7. forduló
DEAC-FINO Kaposvár 0:3 (19:25, 21:25, 23:25)